Vzdělávání

Vzdělávání

Klíčové trendy a legislativa v potravinářství 2024: Co musíte vědět

SEMINÁŘ

Zjistěte, co nového vás čeká v potravinářském průmyslu v roce 2024. V tomto roce čelíme řadě významných změn, od udržitelných potravinářských systémů a inovací v obalových materiálech až po regulace zaměřené na zlepšení životního prostředí a zdraví spotřebitelů. Naším cílem je poskytnout účastníkům přehled aktuálních trendů a legislativních novinek, které ovlivňují vše od malých start-upů po velké mezinárodní korporace v potravinářském průmyslu. Připojte se k nám pro den plný podnětných informací a příležitosti k navázání nových profesních kontaktů.

14.05.2024 ( 09:00-15:30)

Místo konání: Národní zemědělské muzeum, Kostelní 1300/44 17000 Praha

Kontakt: Magdalena Hrubá , Tel:+420 725 916 891, hruba@czpvi.cz

Cena: 2 900 Kč (včetně 21 % DPH)

On-line přihláška zde

 

Témata přednášek na semináři:

Výběr zásadních a očekávaných legislativních novinek

o   Jakub Málek

Výsledky kontrol SZPI roku 2023 a nastínění dalších trendů

o    Dana Smělá

Umělá inteligence – Váš nový spolupracovník v potravinářství

o   Tomáš Kapler

Trendy a přehled v digitálním marketingu

o   Martin Fryč

Trvanlivost potravin s EFSA nástrojem: Snižování potravinového odpadu

o   Naděžda Kulišťáková Cahlíková

 

 

Úspora spotřeby energie při pečení chleba pomocí optimalizace teplotního režimu s využitím numerických modelů, korelací a umělé inteligence

Úspora spotřeby energie při pečení chleba pomocí optimalizace teplotního režimu s využitím numerických modelů, korelací a umělé inteligence.

Projekt č. QL24010110

z „Programu na podporu aplikovaného výzkumu na období 2024–2032, ZEMĚ II“

Seminář se bude konat:

21.05.2024 13:00-16:00

posluchárna BIII, budova B

VŠCHT Praha, Technická 3, 166 28 Praha 6-Dejvice

Registrace na seminář:

registrace na adrese: zuzana.stanclova@vscht.cz

V rámci registrace uvádějte jméno, příjmení, společnost, parkování

Program semináře zde.

Systém kritických bodů ( HACCP )

ODBORNÝ KURZ

Připojte se k našemu komplexnímu kurzu, který vás provede všemi aspekty systému HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) - od legislativních požadavků až po praktickou implementaci ve vašem podniku. 

13.03. 2024 (09:00-16:30)

Místo konání: PK ČR, Počernická, 96/272, 108 00 Praha 10 – Malešice

Přednášející: Naděžda Kulišťáková Cahlíková

Kontakt: Magdalena Hrubá , Tel:+420 725 916 891, hruba@czpvi.cz

Cena: 3 900 Kč (včetně 21 % DPH)

On-line přihláška zde

 

Co se naučíte:

  • Nebezpečí v potravinách: Získáte podrobný přehled o mikrobiologických, fyzikálních a chemických nebezpečích, které mohou ovlivnit kvalitu a bezpečnost potravin.
  • Základy mikrobiologie a úchovy potravin: Seznámíte se s faktory ovlivňujícími růst mikroorganismů a zjistíte, jaké správné metody uchování potravin zvyšují jejich bezpečnost a prodlužují trvanlivost.
  • Dokumentace HACCP: Získáte znalosti o tvorbě a aktualizaci příručky HACCP a jejím propojení s GMP/GHP dokumenty.
  • Mezinárodní standardy: Prohloubíte své porozumění rozšířeným požadavkům GFSI standardů (IFS,BRC, FSSC 22000) a naučíte se, jak tyto standardy integrovat do vašeho systému HACCP.

 

Stáhnout informační leták HACCP