Klíčové trendy a legislativa v potravinářství 2024: Co musíte vědět
SEMINÁŘ
Zjistěte, co nového vás čeká v potravinářském průmyslu v roce 2024. V tomto roce čelíme řadě významných změn, od udržitelných potravinářských systémů a inovací v obalových materiálech až po regulace zaměřené na zlepšení životního prostředí a zdraví spotřebitelů. Naším cílem je poskytnout účastníkům přehled aktuálních trendů a legislativních novinek, které ovlivňují vše od malých start-upů po velké mezinárodní korporace v potravinářském průmyslu. Připojte se k nám pro den plný podnětných informací a příležitosti k navázání nových profesních kontaktů.
14.05.2024 ( 09:00-15:30)
Místo konání: Národní zemědělské muzeum, Kostelní 1300/44 17000 Praha
Kontakt: Magdalena Hrubá , Tel:+420 725 916 891, hruba@czpvi.cz
Cena: 2 900 Kč (včetně 21 % DPH)
Témata přednášek na semináři:
Výběr zásadních a očekávaných legislativních novinek
o Jakub Málek
Výsledky kontrol SZPI roku 2023 a nastínění dalších trendů
o Dana Smělá
Umělá inteligence – Váš nový spolupracovník v potravinářství
o Tomáš Kapler
Trendy a přehled v digitálním marketingu
o Martin Fryč
Trvanlivost potravin s EFSA nástrojem: Snižování potravinového odpadu
o Naděžda Kulišťáková Cahlíková